O nama

Prado BiH (SHB d.o.o.) čija se djelatnost temelji na dugogodišnjoj tradiciji trgovine i industrije u Turskoj  osnovana je u Bosni i Hercegovini 2016. godine. Firma je ujedno dobavljač i proizvođač, te se bavi uvozom proizvoda lanca velikih firmi iz Turske.

Prado BiH koji radi na temeljima tehnologije, inovacija i zadovoljstva kupaca pruža usluge unutar i van Bosne i Hercegovine nudeći mnoge proizvode potrebne za Vaš dom.

Naša firma je ostvarila veoma uspješne, dugoročne i bitne poslovne kontakte koristeći se iskustvima i informacijama proizvođača i dobavljača koji se bave distribucijom, veleprodajom, uvozom i izvozom kućne opreme.

Naša firma je ušla u mnoge velike poslovne kontakte na polju maloprodaje i veleprodaje u Bosni i Hercegovini. Proizvodi koje distribuiramo počeli su se uspješno prodavati i zadobivati veliku pažnju.

Prado BiH koji sa stotinama proizvoda postaje jedan od vodećih distributera u Bosni i Hercegovini nabavlja i prodaje proizvode direktno i bez posrednika.

Naša firma pored prodaje proizvoda koji ulaze u grupu vanjskih proizvoda kao što su oprema za baštu, sigurnosni sistemi, oprema za kampovanje, oprema za plažu, kupatilo i kuhinju, proizvodi za osvjetljenje i slično, prateći inovacije sa svojim timom nastavlja i sa razvojem novih proizvoda.

Pored toga što svojim kupcima pruža usluge konsultovanja po pitanju korištenja proizvoda ostvaruje se i direktna dostava u situacijama kada je to kupcima potrebno.

U cilju što boljeg poslovanja opažanja i utisci klijenata kao najvažnijeg faktora u našem radu od presudnog su značaja za naš razvoj.

SHB d.o.o.

Adresa: Rajlovačka cesta bb, Sarajevo 71000

Web: www.prado.ba

E-mail: info@prado.ba

Mobile: +387 61 893 173

Tel/Fax: +387 33 471 100

ID: 4202260300004

Transakcijski račun: 1610000165910072 Raiffeisen Bank